El Jordi Campoy Boada és productor musical, pianista, compositor i escriptor sabadellenc.

Fill d’un paleta i d’una mestressa de casa, el seu pare (trompetista amateur i gran aficionat al jazz), va portar-lo al Conservatori Municipal de Música de Sabadell a l’edat de 9 anys. Allà va començar els estudis de solfeig i piano.
Als catorze anys va abandonar la música per falta de motivació i, un cop acabats els estudis secundaris, va reprendre la carrera musical que encara segueix.

Va estudiar el grau professional de piano clàssic al Conservatori del Liceu i, paral·lelament, va formar-se en jazz, harmonia moderna i combo a l’escola Blue Train de Sabadell de la mà dels professors Valentí Adell i Paco Wett.

El 1997 va començar a treballar a la productora publicitària SONODIGI SL a Barcelona, i el 1999 va entrar a Ten Productions com a productor musical, on encara hi treballa. Actualment compagina aquest feina amb la de professor d’harmonia en diverses escoles de música.
Ha estudiat Film Scoring amb Iván Capilla i guió cinematogràfic amb Enric Folch.

L’any 2019 va publicar la seva primera novel·la, La noia del violoncel (Columna Edicions), i el 2021, La cantant de fado, amb el mateix segell editorial.
Com a lletrista, ha compost centenars de cançons per artistes nacionals i ha adaptat al català desenes de lletres pel Disc de la Marató de TV3.

En la faceta de compositor ha creat les Bandes Sonores Originals de les seves pròpies novel·les, que interpreta en directe a totes les persentacions.

Actualment està treballant en la seva tercera novel·la.

Jordi Campoy Boada

Novel·les

Productor musical

Des que treballa a Ten Productions, ha col·laborat en centenars d’àlbums per artistes i desenes de programes de televisió.

L’any 2021 va treballar com a pianista al musical Cop de Rock (Dagoll Dagom), que va estar sis mesos en cartellera al Teatre Victòria de Barcelona.

Àlbums i artistes amb que ha treballat a Ten Productions:

Disc de la Marató de TV3. 2005-2016

Joan Tena.

Tribut a Sopa de Cabra.

Tony Santos.

Carlos Latre.

Rovelló. Club súper 3.

Cop de Rock.

Polònia, el Musical. Minoria Absoluta.

Disc de la Marató de TV3. 2005-2016

Joan Tena.

Tribut a Sopa de Cabra.

Tony Santos.

Programes de televisió:

Operación Triunfo.

El Número 1.

Tu cara me suena.

Tu cara me suena Mini.

Factor X.

Cántame una cación.

Al pie de la letra.

Lluvia de Estrellas.

Crackòvia.

Polònia.

Cambio de clase.

Vivo Cantando.

Contacta'm

14 + 12 =

També pots contactar amb mi a  hola@jordicampoy.com

Recollim cookies per assegurar-te una bona navegació    Configurar
Privacidad