El Jordi Campoy Boada és productor musical, pianista, compositor i escriptor sabadellenc.

Fill d’un paleta i d’una mestressa de casa, el seu pare (trompetista amateur i gran aficionat al jazz), va portar-lo al Conservatori Municipal de Música de Sabadell a l’edat de 9 anys. Allà va començar els estudis de solfeig i piano.
Als catorze anys va abandonar la música per falta de motivació i, un cop acabats els estudis secundaris, va reprendre la carrera musical que encara segueix.

Va estudiar el grau professional de piano clàssic al Conservatori del Liceu i, paral·lelament, va formar-se en jazz, harmonia moderna i combo a l’escola Blue Train de Sabadell de la mà dels professors Valentí Adell i Paco Wett.

El 1997 va començar a treballar a la productora publicitària SONODIGI SL a Barcelona, i el 1999 va entrar a Ten Productions com a productor musical, on encara hi treballa. Actualment compagina aquest feina amb la de professor d’harmonia en diverses escoles de música.
Ha estudiat Film Scoring amb Iván Capilla i guió cinematogràfic amb Enric Folch.

L’any 2019 va publicar la seva primera novel·la, La noia del violoncel (Columna Edicions), i el 2021, La cantant de fado, amb el mateix segell editorial.
Com a lletrista, ha compost centenars de cançons per artistes nacionals i ha adaptat al català desenes de lletres pel Disc de la Marató de TV3.

Com a compositor ha creat les Bandes Sonores Originals de les seves pròpies novel·les, que interpreta en directe a totes les persentacions.

Actualment està treballant en la seva tercera novel·la.

Jordi Campoy

Novel·les

Blog

L’ART D’APRENDRE A ESTAR SOLA

L’ART D’APRENDRE A ESTAR SOLA

Maria, Montserrat, Roser.Les tres amigues de joventut. Les Tres Mosqueteres. El Tricicle. El trident. Tota una vida juntes. Ballant sardanes als aplecs. Excursions a La Mola i a La Salut els diumenges d’estiu. A la seva manera, totes tres eren felices, perquè totes...

ACTITUD, SISPLAU!

ACTITUD, SISPLAU!

Sempre m’han fascinat els músics de carrer. Quan en veig algun de lluny, les meves orelles cerquen de seguida què està tocant. No ho puc evitar, deformació professional, suposo.               En aquesta època...

…AGENDA DE SANT JORDI.

…AGENDA DE SANT JORDI.

Aquest Sant Jordi, participo en una carrera de "fondo" que s'inicia a Sabadell i acaba en diferents espais de Barcelona. No hi ha excusa possible per a no tenir La Noia del Violoncel, firmada per mi.