UNES LLIÇONS DE JUSTÍCIA I UN PLAER CONSIDERABLE

Durant els darrers mesos ens hem vist obligats a aprendre una quantitat ignominiosa de conceptes jurídics, que mai hauríem imaginat formant part del nostre vocabulari quotidià.
 
Ara sabem què és una DUI i una DI. L’auto d’un jutge i una interlocutòria. Una extradició i la mesa del Parlament, un fiscal de l’estat i una euro ordre. La (no) separació de poders i una acta processal. L'article 155 de la constitució espanyola i un CDR. El TSJ, el TSJC i el TEDH. Els lletrats del Parlament i el fiscal general de l’estat. La rebel·lió i la sedició. Una querella i el tribunal constitucional. Un recurs d’empara i la desestimació d’un recurs d’empara.
 
Però m’hi jugo un pèsol que ningú de vosaltres sap què és l’ASMR….? Què…? Ni puta idea, oi?
 
Tranquils, aquí estic jo per explicar-vos-ho.
 
Les sigles angleses ASMR responen a Autonomous Sensory Meridian Response (resposta sensorial meridiana autònoma), i és un fenomen biològic que provoca una sensació de plaer a alguns estímuls visuals i auditius.
 
Aquest fenomen és un descobriment del ciberespai i se’n va parlar per primer cop l’any 2010 a en un grup de facebook que duia el mateix nom.
 
Les respostes sensorials es tradueixen en formigueigs o pessigolletes al cap o al cuir cabellut, però també poden derivar-se cap a altres parts del cos. Alguns l’anomenen l’orgasme cerebral (braingasms).
 
Els entesos diuen que en cada persona es generen sensacions diferents i depèn de les sensibilitats de cada individu. És difícil definir el què, però encara és més difícil explicar el per què.
 
La comunitat científica no sap el motiu pel qual s’ocasionen tots aquest moments de gust.
 
Però ara us estareu preguntant el com es creen?
 
Els estímuls es produeixen mitjançant imatges agradables o sons relaxants, com per exemple, una persona rascant suaument una pissarra, fregant amb les mans un tros de poliestirè o donant petits copets a una ampolla d’aigua de plàstic, entre altres coses.
 
Les possibilitats són infinites però el denominador comú és que les accions han de ser fluixes, suaus, gairebé xiuxiuejos, perquè produeixin el relaxament de qui ho rep. En teoria això serveix per ajudar a dormir, però…
 
Youtube està farcit de vídeos d’AMSR, malgrat que la majoria els fan noies que vesteixen de manera provocativa i gairebé totes inclouen un component sexual que no relaxa, precisament. Naturalment, n’hi ha que s’han fet famosos fent això, i tenen milions de seguidors arreu del món.
 
Aquí en teniu la prova:

 
Lluny de conèixer tots aquells termes jurídics que tan mal fan a les nostres orelles, estaria bé que, de tant en tant, més d’un fregués un micròfon amb un pinzellet o acariciés un pot de crema hidratant.
 
No diré noms, però tractaré que aquest article tan absurd (i la imatge de la meva mare) arribi a mans (i orelles) d’algunes persones importants.
 
Potser amb aquests estímuls ells es prendran la vida amb una mica més de calma i, de retruc, nosaltres també estarem més tranquils.
 
@realDonaldTrump , @PutinRF-eng , @-Kim-Jongun i, ja posats, de @marianorajoy , @Albiol-XG , @zoidoJI , @IMendezdeVigo i @Sorayapp @InesArrimadas.
 

(uf! Havia dit que no diria noms…)
 

(PD: Els que volíeu veure la meva mare menjant enciam, us ho haureu de pintar a l’oli. No hi ha hagut manera de fer-li fer una queixalada)

Fins la setmana que ve!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Website Developed by  RegalEnvision