L’autor

Jordi Campoy Boada és productor musical, pianista, compositor i escriptor sabadellenc.

Fill d’un paleta i d’una mestressa de casa, el seu pare (trompetista amateur i gran aficionat al jazz), va portar-lo al Conservatori Municipal de Música de Sabadell a l’edat de 9 anys. Allà va començar els estudis de solfeig i piano.

Als catorze anys va abandonar la música per falta de motivació i, un cop acabats els estudis secundaris, va reprendre la carrera musical que encara segueix.

Va estudiar el grau mitjà de piano clàssic al Conservatori del Liceu i, paral·lelament, va formar-se en jazz, harmonia moderna i combo a l’escola Blue Train de Sabadell de la mà dels professors Valentí Adell i Paco Wett.

El 1997 va començar a treballar a la productora publicitària SONODIGI SL a Barcelona, i el 1999 va entrar a Ten Productions com a productor musical, on encara hi treballa. Actualment compagina aquest feina amb la de professor d’harmonia en diverses escoles de música.

Des de l’any 2015 forma part de l’organització del Festival de Música de Calonge (INTERLUDI).

Com a lletrista, ha compost centenars de cançons per artistes nacionals i ha adaptat al català desenes de lletres pel Disc de la Marató de TV3.

L’any 2007 arrenca la seva primera novel·la (La noia del violoncel) que acaba uns anys després.

La lectura compulsiva, la bicicleta de muntanya i els viatges al cul del món completen les passions d’aquest paio mig sonat que té el cap ple de pardals…

Website Developed by  RegalEnvision